Nieuws over het orgelcomité kan je nu via een nieuw kanaal raadplegen.

Orgelcomité Overmere heeft 'BerlareApp' geactiveerd. Deze app is bedoeld voor gebruik op de smartphone en tablet en heeft als doelpubliek de inwoners van Berlare. Daarin vind je veel nieuws en activiteiten in Berlare, zijn inwoners, zijn verenigingen, winkels en gemeentediensten.

Het orgelcomité vind je in deze app onder 'Verenigingen'. Alle verenigingen staan daar opgelijst, voor 'Orgelcomité Overmere' moet je nogal diep scrollen. Wanneer je het als favoriet aanvinkt is het later gemakkelijk terug te vinden.

In deze app vind je beknopte informatie over het orgelcomité, links naar de website en de facebookpagina en de concerten die we inrichten in 2020.

Zo zie je maar, er verdwijnt niet alleen iets (blogspot) er komt ook iets in de plaats.

 

Een minder in het oog springende wijziging is de betere beveiliging van de website. Wie goed kijkt naar de adresbalk van de website ziet nu een slotje staan voor het adres. Het adres is nu gewijzigd van  http://www.orgelovermere.be in https://www.orgelovermere.be . Dit geeft ook meer mogelijkheden bij het het toevoegen van nieuwe functionaliteit in de website, maar dit is voor later, de coronacrisis is nog niet voorbij.

 

Orgelcomité Overmere